fbpx

Restoran Sky: Samo je nebo granica

Restoran Sky se nalazi u Sremskoj ulici 3-5, najbliže nebu, na 9. Spratu. Veličanstven pogled je jedan od njegovih glavnih aduta, jer sa prozora možete videti gotovo ceo Beograd. Ako imate strah od visine, pravi je trenutak da se izborite sa njim. Terasa restorana Sky, pružiće vam ugođaj o kakovom ste mogli samo da sanjate: uživanje u gastronomskim specijalitetima u oblacima!

Iako se nalazi u samom centru grada, restoran Sky će vam pružiti dovoljnu dozu privatnosti, da na miru možete uživati u svojoj pauzi za ručak, bez buke i znatižljenih pogleda. Petkom se restoran transformiše u mesto gde ća vas dobra muzika, zabavljati do duboko u noć. Dve gradske garaže se nalaze u blizini restorana, pa o parkingu ne morate da brinete.

Iako je nedavno otvoren, 25 godina iskustva u ugostiteljstvu, garantuje vam da restoran Sky ume dobro da oslušne vaše želje i potrebe. U ponudi imaju, kako kažu, nebeski dobru hranu! Svakodnevno, pored a la carte ponude, pripremaju i domaća, kuvana, tradicionalna jela. Specijaliteti od zečetine su ono što ih izdvaja u gastronomskoj ponudi Beograda.

Ketering

Ono na šta su posebno ponosni je raznovrsnost catering ponude. U kratkom vremenskom roku spremni su da naprave ketering za veliki broj ljudi. Za poslovne ljude, organizuju seminare, jer je sala veoma funkcionalna a i opremljeni su svom tehničkom podrškom.

Svadbe i proslave

Ako vas uskoro očekuje neki važan životi datum, proslavite ga u restoranu Sky. Specijalizovani su za proslavu svadbi, krštenja, rođendana. Odlična hrana po pristupačnim cenama, i podrška osoblja u svakom trenutku, bilo da se radi o odabiru muzike, dekoraciji ili izboru menija.

Priuštite sebi vrhunski ugođaj uz odličnu hranu, jer vi to zaslužujete!

Fotografije restorana Sky

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.