Smirnoff Illuminato žurka koja je obeležila proleće: Igrali su i najstidljiviji

Kompanija Delta DMD je organizovala je nezaboravnu žurku za svoje saradnike i poslovne partnere kako bi predstavila nov koncept Smirnoff Illunimato žurki koje krase igre svetala,vesele boje, kokteli i zabava bez prestanka.

(old_image)

Na ulazu u klub se već osetio duh diskoteke Studio 54, prelepe promoterke sa afro frizurama delile su otkačene načare, a Disco Ball Man se slikao sa gostima. Atmosfera se vrlo brzo uzburkala uz poznate hitove disko muzike, koje je uživo izvela čuvena Bojana Stamenov u pratnji benda Jam Inovation.

(old_image)

Bilo je teško odlučiti se između savršeno serviranih Smirnoff koktela, Disco Fever, Cranberry Passion, Green Envi I drugih koji su bili tu da raspale strasti. Posebno je koktel Murder on the dance floor zaintrigirao goste, pa se igralo i pevalo bez prestanka. Hitove kao što su I’m So Excited, Hot Stuff i slične njima, svi smo znali, pa je tu bilo nestidljivih Travoltinih pokreta, kao da se opet snima ,,Groznica subotnje večeri . Smirnoff nas je vratio u Vesele 70te!

(old_image)

Smirnoff žurke su globalno poznate kao žurke koje kreiraju nezaboravna iskustva. U trenucima kada si u dobrom društvu, slušaš dobru muziku i i piješ dobar koktel, ništa drugo nije važno, kao što svetski rasprostranjen termin YOLO glasi – You Only Live Once.
(old_image)
Smirnoff Illuminato prolećna žurka je trajala celu noć, gosti su otišli nasmejani, sa još jednim nezaboravnim iskustvom. Ostaje samo pitanje: da li možemo da očekujemo i letnju žurku ubrzo? Leto ćemo svakako provesti uz neki od sjajnih Smirnoff koktela.

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još