OTKRIVAMO ZA KOGA NAVIJAJU CRTANI JUNACI: Vitez Koja je delija, Pepe Le Tvor grobar, a nindža kornjače i Sunđer Bob…

CRNO-BELI

Kung-fu panda

Boje pande više nego jasno govore da je u taboru crno-belih i da će iz sve snage sutra navijati za Sašu Ilića i drugare. A obzirom da njegovo poznavanje borilačkih veština, nemojte se kačiti sa njim ako ga vidite na stadionu.

Daltoni

Braća Dalton su toliko navikla na zatvorske uniforme, da bi zaista bilo čudno da ne navijaju za Partizan. Međutim, njih uvek prati neka nevolja, tako da, nemojte se iznenaditi ako budu uhapšeni i pre nego što stignu na stadion.

Pepe Le Tvor

I on je crno beli. Samo strahujemo da će vrlo lako isprazniti celu tribinu na koju dođe.

Mačak Silvester

Mačak Silvester kao mali nije bio siguran da li više voli Zvezdu ili Partizan, pošto je imao crno-belu dlaku, ali i crven nos. Mređutim, vremenom je shvatio da ipak gotivi grobare, zbog čega ga delije posebno ne vole.

Šreder ili vam Sekač

Sekač je stari grobar i ima dugačak staž na jugu. Međutim, uvek je jako nervozan i mnogi ga se plaše. Tako da, ako Partizan slučajno primi gol, bežite od njega pre nego što pobesni!

Panišer

Panišer je surovi grobar. Navijač je crno-belih od kada zna za sebe i loše podnosi kad bilo pljuje njegov klub. Ovo su vam veoma korisne informacije, verujte nam.

Miki Maus

Prvi filmovi i crtani filmovi Mikija Mausa su bili crno-beli, isto kao i njegovo srce. Iako su mu bermude crvene, nemojte da vas to zavara. Partizanovac je to stari.

Mornar Popaj

Popaj je bio nedolučan, ali od kada mu je jedan delija rekao da ne voli spanać, mornar je rešio da se doseli na jug. Poveo je i Peru Žderu, pa ako ste gladni – pazite! Pera nikad ne ostavlja obrok nezavršenim. Ni svoj, ni tuđi.

Tasmanijski đavo

Uopšte nema potrebe da vam objašnjavamo da Tasmanijski đavo navija za Partizan. A ako crni-beli postignu gol, spremite se! Takvo slavlje niste imali prilike ranije da vidite! Sem možda u crtanom filmu.


CRVENO BELI

Buldozi

Iako ste navikli da su unforme pljačkaša, to jest zatvorenika, crno-bele boje, Buldozi to demantuju. Njihove crvene bluze govore da će oni ipak naći mesto na severu. Samo, delije, pazite se! Mogu vrlo lako da vam zdipe nešto iz džepa.

Sofronije

Sofornije je svakako crveno-beli i to jedan od onih, koji vole da šefuju. Nije da je uvek u pravu, ali stalno pametuje. Tako da, ako ga vidite na stadionu, samo mu potvrdno klimajte glavom da se ne bi naljutio.

Sunđer Bob

Mnogi su se pitali za koga Sunđer navija. On nikako nije hteo to da otkrije, a nikome nije uspelo da to sazna. Sve do danas, kada je to za vas doznala ekipa nadlanu.com. Da, Bob je zvezdaš. Problem je samo što slabo podnosi suvu površinu, pa će teško moći da dođe na utaamicu. Sem ako padne kiša. Onda ga očekujte na tribinama.

Mala sirena i Sebastijan

Mala sirena je definitvno jedna od najlepših navijačica Crvene zvezde. Odaju ju je crvena kosa, ali i najbolji prijatelj – rak Sebastijan, pogađate, takođe crvene boje.

Rudolf – irvas crvenog nosa

Pitate se zašto jedan irvas ima crven nos? Pa irvasi nešto ne nose dresove, pa mu je ovo navijačko obeležje.

Nindža kornjače – Rafaelo

Rafelo navija za Zvezdu, a braća su rešila da mu prave društvo, tako da na tekmu dolaze u paketu. Ovaj nindža kvartet će svkako podići atmosferu na stadionu, ali i moći da parira kung-fu pandi u slučaju neke kavge.

Kapetan Amerika

Možda se zove Amerika, ali voli našu Zvezdu. Crvene-bele pruge na kostimu i štitu ga odaju. Tako da, i njege ćete videti na severnoj strani stadiona.

Vitez Koja i Mlata

I oni su fanovi Zvezde. Provalili smo ih zato što Mlata ima crveni šal, a Koja perušku. Ne zovite centralu za vreme derbija, neće vam se javiti.

Talični Tom

On je uvek protv Daltona, pa je tako i na derbijima. Biće zanimljivo.

dum


/

Foto: Screenshot