POLY DEC - Umetnost u enterijeru

Na taj način će samo mala transformacija u vašem enterijeru, pozitivno uticati na vašu energiju i svakodnevni život. Ukoliko vam je ponestalo ideja, možete se obratiti stručnjacima iz kompanije POLY DEC, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova u oblasti dekoracije enterijera, a koja nudi vrhunsku uslugu iz kategorije BESPOKE / CUSTOM TAILORED / CUSTOM MADE, što u enterijerima predstavlja ideal koji svi žele da dosegnu.
Na koktelu koji je upriličen za medije u novom prostoru POLY DEC, detaljnije smo se upoznali sa radom ove kompanije u društvu Ašoka Murtija, koji je ekspert kada su u pitanju modno ili enterijerno odevanje.

U kompaniji POLY DEC možete pronaći elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavese, dekorativne elemente klasičnog ili modernog dizajna, mebl za tapaciranje nameštaja, tepihe, posteljinu kao i zidne obloge i tapete raznovrsnih obrazaca. Prilikom odluke da renovirate enterijer, najvažnije je da ne upadnete u zamku mešanja svega i svačega, i shvatite kako najbolje morate da kombinujete određene boje, materijale i obrasce kako bi krajnji rezultat bio perfektan.

Velika je zabluda da ambijent i enterijer čini nameštaj i njegov mudar izbor. Prostor pre svega definišu podovi, zidovi, tavanice i rasveta kao četiri ključna elementa.
Poštujući ova saznanja otvara vam se mogućnost da poboljšate svakodnevni kvalitet života i da se sa bojama i dezenima igrate.

Ono što POLYDEC čini posebno ponosnim je da i danas zastupa ARTE, OMEXCO, CASAMANCE, ELITIS i ORAC DECOR koji se nalaze na vrhu piramide među proizvodima dekorativne zidne plastike.

Prilikom projektovanja ili dizajniranja, POLY DEC tim svakom klijentu pristupa individualno, a rešenja mogu biti moderna, minimalistička, klasična, eklektična, retro ili rustična, ali uvek odmerena i dobro usklađena sa postojećim elementima u prostoru i zahtevima klijenata.

Dugogodišnje iskustvo u radu, tim arhitekata koristi da svojim klijentima osmisli prostor po ličnoj meri i želji, obogaćen najkvalitetnijim materijalima, a krajnji rezultat i uživanje u enterijeru skrojenom samo za vas su neprocenjivi.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.