Otvoren butik hotel SAINT TEN: Vračarski šarmer ugostio kulturnu elitu Beograda

Priliku da među prvima dožive ovo iskustvo imali su najistaknutiji glumci, umetnici i poslovni ljudi među kojima su Srđan i Dijana Đoković, Milan Beko, Miodrag Kostić, Mima Karadžić, Snežana Dakić, Aja Jung, Tihomir Stanić i drugi.

Gosti su uživali u ponudi restorana Sanctus koji se nalazi u okviru hotela, a šef kuhinje Predrag Krstić, na njihove tanjire preneo je koncept hotela, spoj modernog i tradicionalnog, kroz fuziju ukusa najkvalitetnijih namirnica. Specijaliteti restorana Sanctus koji se svakog dana od 18h pretvara u pravi fine dining restoran pripremljeni su od sastojaka koji se često ne mogu lako naći kao što su kulatelo (coullatelo), seviće (ceviche), pršuta San Daniele, kao i starena mesa.

Hotel SAINT TEN kroz svojih 56 soba i apartmana priča priču o duhu i šarmu starog Vračara. Ušuškan u Ulici Svetog Save, svojim modernim dizajnom, gostima pruža užitak koji je više od zadovoljavanja najprefinjenijih potreba.

SAINT TEN pruža luksuzni doživljaj koji se pamti. Smešten u staroj kući u kojoj su se između dva rata vodili važni razgovori i u kojoj se nekada okupljala intelektualna elita, SAINT TEN svojim gostima nudi doživljaj nove dimenzije luksuza i hedonizma i opravdava epitet vračarskog "dase" u zrelim godinama sa osmehom markantnog mladića.

- Spoj elegancije, istorije, tradicije i modernog je ono čime odiše ovo zdanje. Nudimo nezaboravno iskustvo i jedinstven doživljaj, uz vrhunsku uslugu i brigu o svakom pojedinačnom gostu - istakla je direktorka hotela Milica Marković i ostavila goste da uživaju u prefinjenoj kuhinji i sjajnom nastupu džez pevačice Lene Kovačević.

Kada se spoje istorija i moderan dizajn, a začine vrhunskim standardom i uslugom, dobija se novi omiljeni intimni kutak u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.