TRIKOVI ZA NEZABORAVAN SEKS: 4 načina da probudite zver u vašem partneru

0

Dobar i uzbudljiv seks je ono zbog čega će vas muškarac svaki put sve više želeti.

Dobar i uzbudljiv seks je ono zbog čega će vas muškarac svaki put sve više želeti. Bilo da ste u braku, dugoj vezi ili dans popularno reći “kombinaciji” najvažnije je da vašeg partnera svaki put iznenadite nečim novim, ne smete dopustiti da vam seks postane rutina. Strast uvek mora da bude prisutna, a evo nekoliko načina koji će vam pomoći da uspete u tome.

Prisnost

Za dobar i intiman seks veoma je važno da vaš partner oseti koliko ste prisni sa njim. “Zajašite ga” i zagrlite, a zatim se senzualno ljubite pre nego što se bacite na konkretniju akciju. Dodir kože na koži produbiće intimnost i dobro vas zagrejati za ono što sledi.

Dominacija

Sedite vašem partneru u krilo ali tako da se gledate oči u oči, a da su vaše noge oko njegovog struka obavijene. Objasnite mu da sad vi određujete pravila i da ne sme da doživi orgazam sve dok mu vi to ne dozvolite. Ljubite ga lagano po vratu i uhu i probudite sve njegove erogene zone. Tiho mu šapćite uz uzdahe ono što želite da mu radite.

Gledajte ga u oči

Kontak očima je nekada veoma uzbudljiv i može vašu predigru da učini veoma zanimljivom. Gledajte ga direktno u oči zavodljivim pogledom dok ga nežno dodirujete od bradavica do njegovog polnog organa. Seksualna napetost čini da seks posle toga bude pravi vatromet.

Šou samo za njega

Priredite nezaboravan šou samo za njegove oči. To ne mora da bude striptiz ako vam je neprijatno i niste sigurni da možete da ga uradite kako treba. Možete da se mazite pred njim, grickate prste, i sve to dok ga gledate pravo u oči. Obavezno se opustite i uzdišite, a nakon toga prstima polako prelazite preko usana prema dole, niz vrat, grudi, stomak i sve do intimnog područja. Samozadovoljavanjem pred njegovim očima potpuno ćete ga “izludeti”.

Izvor: Nadlanu
Foto: pixabay.com

Foto: Pixabay

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.