DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL: VODOLIJA veruje u nečije namere, RIBE su posvećene raznim aktivnostima

0

NULL

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prepodnevni sati mogu doneti mnogo prijatnih momenata, naročito ako ste rođeni početkom znaka dok će oni koji su rođeni u poslenjoj dekadi verovatno imati osećanje da se od njih mnogo očekuje i da su na neki način prepušteni sami sebi. Nemojte oklevati da što pre započnete nov posao, naročito sa jednom Vodolijom.
BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Bićete mnogo praktičniji i spremniji da se prihvatite novog posla ili ćete probleme sagledavati na mnogo realniji način. Želeli biste da obnovite saradnju sa Blizancima, Ribama ili Devicom zbog čega ćete napraviti prvi korak ka obnavljanju odnosa ili ćete ih pozvati da vam se pridruže na projektu.
BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan vam može doneti konkretne razgovore o novom poslu u večernjim satima sa nekim koga inače dobro poznajete. Ako vam se bude javila Vaga, Bik ili Škorpija, verovatno ćete prihvatiti poziv za sastanak. Devica i Ribe mogu biti danas sasvim solidni znaci za svaku vrstu saradnje. Stariji član porodice očekuje od vas neku vrstu podrške, moguće da se radi o nekom ko uvek ima nove ideje.
RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekujete da dobijete poziv od Raka ili Bika, moguće i od Device. Ne odustajete od svojih planova i nemate mnogo sluha za savete onih sa kojima povremeno dolazite u konflikt, čak i ako znate da su možda u pravu. Nemojte se previše opterećivati novim poslovima. Dobro se slažete sa jednim Jarcem. Ostajete dosledni sebi i verovatno ćete pokušati da se priviknete na nove uslove rada.
LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ojačana je vaša intuicija i ona vas čini spremnim da se upustite u nov projekat ali samo ako imate podršku Jarca, Bika, Raka ili Device. Imate veliku potrebu za sigurnošću. Neki Blizanac može vam pomoći da nađete izlaz iz trenutne situacije koja vam se čini prilično napornom kako za vaš nervni sistem tako i za zdravlje. Trebalo bi da se mnogo više posvetite sebi i realizaciji vaših želja. Ne nervirajte se bez preke potrebe.
DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Ambicija vam je izuzetno naglašena i osećate da je došlo vaših pet minuta. Mnogo toga što se dešavalo u prošlosti počinje da dobija svoj pravi obris i vi ćete sada shvatiti s kim treba da radite i s kim treba da se družite. Pomalo vas i dalje opterećuje osećanje nepravde koja vam je učinjena. Dobro se slažete sa Lavom ili Vagom.
VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan vam donosi neke nove susrete i kontakte sa onima koji su vas oduvek podržavali. Ne želite da pravite kompromise sa onima koji vam ne odgovaraju po mnogo čemu, naročito po svojim shvatainjma o načinu raspoedele dobiti u okviru zajedničkog posla. Ne želite da dopustite onima koje ste mnogo čime zadužili da vas kritikuju bez razloga. Ipak, prema mnogima ste više nego fer.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam je nekada nešto obećao. Moguće da se radi o osobi koja je po rangu iznad vas i koja je spremna da vam učini po volji, naročito ako se radi o vašem profesionalnom opredeljenju ili o nekom zajedničkom poslu u koji ste vi spremni da uložite bilo novac ili energiju. Nemojte isticati vaše dosadašnje zasluge na poslu jer to može biti kontraproduktivno.
STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Postoji mogućnost burne veze, snažnih emocija ali i prilične doze naivnosti. Neko, moguće vaš stalni partner koristi vašu bolećivost da bi imao nekakve koristi od vas. Ipak, vama je prijatno u njegovom društvu. Pomalo ste nepoverljivi prema jednom vatrenom znaku.
JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju obećanje jedne Ribe ili Raka, ako ih ne podsetite na dogovor, neće se sami setiti. Imate mnogo novih ideja koji bi mogli da vam donesu popularnost ili će vam omogućiti da izađete iz anonimnosti. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i daće vam to jasno na znanje.
VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete u nečije dobre namere i ne želite da se razočarate ni u koga po cenu da svesno idealizujete neku situaciju koja nije ni približno tako povoljna kako može izgledati. Ako vam se javi Jarac sa predlogom u vezi sa poslom sa strancima, verovatno ćete želeti da dobro razmislite o svim mogućnostima koje vam se pružaju u vezi sa novim projektom.
RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ceo dan možete posvetiti raznim aktivnostima što vam može doneti ipak satisfakciju jer ćete uspeti da se dogovorite sa onima koji su vam dragi. Moguće da ćete uspeti da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Trudite se da ostanete dosledni sebi i da održite obećanje koje ste dali Vodoliji ili Lavu.

Izvor: Conopljanews

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.