fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. MAJ: Bik razgovara o ozbiljnom biznisu, Ovan dobija rešenje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan vam donosi mogućnost rešavanja pitanja koja se odnose na vaš status. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite probleme u vezi sa kreditom koji planirate da uzmete u vezi sa novim poslom. Mogući problemi sa stambenim prostorom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Tokom poslepodneva ćete dobiti priliku da razgovarate a nekim ko se bavi ozbiljnim biznisom. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku vezi sa projektom o kome niste do skora uopšte razmišljali niti pretpostavljali da je to moguće.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Moguća je dogovor sa drugim Blizancima ili Vagom moguće i sa Strelcem ali samo ako ne budete previše insistirali na svojim stavovima. Ako neko na koga ste dugo mislili i očekivali da će da vam se javi nije to uradio ili ne bar na način na koji ste vi to želeli, možda niste bili dovoljno jasni. Potrudite se da iskoristite na najbolji način poziciju u kojoj se nalazite, naročito kada je u pitanju jedan Jarac ili neka Škorpija.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Verovatno vam se dopada ideja o saradnji sa jednim Strelcem koji bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Nađite način kako da se postavite prema Ovnu ili Vodoliji. Dobro ste raspoloženi i čekate da vam se javi neko ko vam je oduvek bio drag. Moguće da se radi o osobi koja ima veze sa strancima ili se možda radi o strancu. Oni koji nemaju posao imaju mogućnost poznanstva sa osobom prisutnom u javnosti, Ribama, Rakom ili Strelcem preko koga mogu naći neki honorarni posao.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Budete spremni na neke ustupke bilo da se radi o onima koji žele da im se pridružite na novom projektu ili ćete želeti da se dogovorite oko dugoročnog posla. Dominirate u društvu ma gde da ste i ma s kim, jer vaša pričljivost dolazi do izražaja. Dan je naporan za one koji žele da na svaki način daju nekom ko im je posebno drag da mogu da na njega računaju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Verujete u dobre namere jednog Bika ili Vage. Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Lavom koji će biti spreman da vam učini neki ustupak. Verujete u mogućnost ostvarenja želja kada je u pitanju posao sa strancima. Neodlučni ste da li da uložite novac u neki nov porojekat. Moguća povoljna vest iz inostranstva.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam kolega poverovao da ćete se zaista pridržavati dogovora. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Dan će vam doneti mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju posao sa nekim na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Osećate se kao da ste nekome veliki oslonac ili ste nekom velika uteha i to vam na neki način i imponuje mada ako ste dama Bik, potreban je vama neko na koga ćete se osloniti. Osećate se sposobnim da se posvetite poslu koji možda neće odmah doneti željeni prihod ali ipak možete očekivati lepu zaradu. Spremni ste da se maksimalno angažujete oko realizacije ideja bliske osobe, moguće jednog Bika.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Očekujete poziv od jednog Bika ili Raka, želite da se lepo provedete i da vodite razgovore o zajedničkim poslovima sa osobom koja vam je izuzetno draga. Želite da dobijte neku vrstu obećanja da će se poslovni partner pridržavati dogovora.Veoma ste privrženi onima koji poštuju dogovor i cenite ponašanje jednog Strelca koji je učinio i više od obećanog.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Veoma ste ambiciozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put. Ne preuzimajte na sebe veliki posao koji nećete uspeti da završite. Više ste nego zadovoljni razvojem situacije kada je u pitanju nov projekat u okviru partnerskog odnosa i to dobro plaćen.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.