GOSPODARI SEKSA – 50 NIJANSI NASTRANOSTI: Ova tri horoskopska znaka su nezasita u krevetu

Škorpija

Kada su ljubav, strast i seks u pitanju, Škorpije su uvek prisutne i vode glavnu reč. Oni su alfa i omega seksualnih veština i lako će vas uvesti u svoj svet fetiša. Poznati kao vrsni ljubavnici, Škorpije imaju i neodoljivu moć privlačnosti i veoma izraženu auru kojom mogu da privuku koga god žele, ali i “nateraju” ih da igraju po njihovim pravilima. Ako se slučajno nađete na meti Škorpije, znajte da ćete “pasti” kad-tad, a da će vaša noćna avantura biti krunisana najinteresantnijim seksom koji ste imali.

Škorpije veoma vole seksi donje rublje, pa ukoliko želite da ih zavedete, znate na koju kartu treba da igrate.

Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, ali i strastveni. Oni smatraju da je seks najbolji način da se ostvari bliskost i vrlo su otvoreni i liberalni. Ne libe se da otvoreno pokažu interesovanje i predlože intimnije upoznavanje. Među Rakovima ima najviše seksualnih zavisnika koji se teško nose sa svojim problemom. Vrlo su nezasiti i s njima druženje može da traje cele noći, ali taj užitak ćete sigurno dugo pamtiti.

Blizanci

Kraljevi fetiša. Tačka. Veoma strastveni i perverzni Blizanci su takođe i veoma retko verni, a imaju i problem da ostanu u dužoj vezi ili braku. Njih upravo uzbuđuje flert i igra koja vodi pravo do kreveta gde puštaju svih svojih 50 nijansi nastranosti da isplivaju.

Vezivanje ih posebno uzbuđuje, pogotovo ako uključuje i prisustvo treće osobe. Obožavaju fantazije i seks preko telefona ili kamere. Čuvajte se, jer su poznati i kao veliki zavodnici koji ne odustaju tako lako od svog plena.

Izvor: nadlanu

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.