NEĆE DA PRIZNAJU: Evo zašto Gabi i Milan kriju da su u vezi

0

Sviđaju se jedan drugom, ali neće da priznaju da su zajedno…

“Pinkova” zvezda Gabrijela Pejčev ovih dana na meti je domaćih medija zbog navodne romanse sa Milanom Marinkovićem, bratom od ujaka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a da su u vezi ne žele da priznaju ni ona ni on.

Činjenica je da se ne odvajaju jedno od drugog i da su sve češće viđeni u gradskim lokalima.

“Gabi i Milan su se davno upoznali preko zajedničkog prijatelja, viđali su se se vremena na vreme na skupovima zajedničkih prijatelja, ali tek odnedavno su intenzivirali druženje, i to nasamo. Osim toga što Milan izvodi Gabrijelu po kafanama i diskotekama, dešava se i da samo njih dvoje odu na neko piće ili večeru. Jasno je da se Gabi dopala Milanu i da se svojski trudi da je osvoji, a kako sam načuo, to se već i desilo, ali neće da priznaju”, započinje priču za “Alo” izvor blizak pevačici i dodaje:

“Milan je veoma galantan, te ne dozvoljava Pejčevoj išta da plati. On nju skoro svakodnevno obasipa poklonima. Gabrijela nije imuna na Milanovo udvaranje i vidi se da su se rodile simpatije i sa njene strane, a koliko će ta njihova priča biti ozbiljna, ostaje da vidimo”, završava izvor.

Pozvali smo pevačicu i zamolili da nam otkrije detalje veze sa Cecinim bratom, ali ona uporno negira da su zajedno.

“Prija mi Milanovo društvo i moram da priznam da mi se sviđa. On je zaista divan dečko, koji se razlikuje od većine muškaraca. Pravi je dasa i džentlmen. Lepo je vaspitan, kulturan, veseo i pozitivan mladić. I pametan, što mi se posebno dopada. Imam divno mišljenje o njemu. Volela bih da imam dečka kao što je on”, rekla je u dahu Gabrijela.

Podsećamo, Cecin brat je slab na poznate devojke, pogotovo na pevačice, te je Gabrijela još jedna u nizu na koju je bacio oko. Marinković je pre dve godine bio u četvoromesečnoj emotivnoj vezi sa manekenkom Sarom Trajanović, koju je domaća javnost upoznala tokom njenog boravka u rijaliti šouu “Farma”.

Izvor: Svet.rs
Foto: Facebook

Foto: facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.