OMILJENE SEKS POZE: Račice vole misionarku, a Vagama je 69 obavezna

OVAN
Žene Ovnovi najviše uživaju u pozi u kojoj su one gore, dok muškarac leži. Muškarci Ovnovi vole sa se isprepliću, oni su u sedećemo položaju, a ona ih opkorači.

BIK
Žene Bikovi vole spor seks i dugo uživanje, najviše im prija kad leže na muškarcu potpuno ispruženog tela. Muški Bikovi su lenjivci, vole kad je ona gore i obavlja sav posao.

BLIZANAC
Žene se pale na seks od pozadi i to stojeći, ali uz obavezno stimulaciju klitorisa. Muškarci Blizanci najviše vole oral, a ako njega nema, onda isto stojeći.

RAK
Senzualne Račice najviše uživaju u misionarskoj pozi. Muškarci vole kad ona leži na leđima (na kraju kreveta) s jednom nogom u vazduhu, a on kleči ispred nje.

LAV
Žene Lavice najviše vole “kašika” pozu, leže na boku, a on je iza nje. Muškarci se najviše pale kad leže na leđima, a ona sedi na njemu, okrenuta leđima.

DEVICA
Za Device je svaka poza dobra. Žene preferiraju kad leže na ivici kreveta, on kleči a ona ga nogama obuhvati. Muškarci su veliki ljubitelji analanog seksa, ili bar seksa otpozadi.

VAGA
Vage, i muške i ženske, obožavaju oralni seks, tako da je za oba pola najbolja poza 69. U stanju su satima da se na ovaj način stimulišu.

ŠKORPIJA
Žene su ili ekstremno perverzne ili ekstremno stidljive. Perverzne vole vezivanje, stidljive misionarku. Muškarcima je omiljena uvertira oralni seks, a nakon njega “kučeća” poza.

STRELAC
Žene Strelčevi uvek vole da probaju nešto novo, svaka poza koja vam padne na pamet je za nju uzbudljiva. Muškarci vole kad se u seks uključe i igračke, poput dilda i sl.

JARAC
Žene najviše vole poze u kojima dominiraju, svaka u kojoj je ona gore. Mušakrci su konzervativni, misionarka ili stojeća poza su im najuzbudljivije.

VODOLIJA
Za Vodolije seks mora da bude zanimljiv. One vole pozu u kojoj on kleči, ona je na leđima, ali uzdignutog tura tako da im se genitalije spajaju. Ovo je i njemu omiljena poza.

RIBE
Za ženu Ribu, svaka poza u kojoj je moguće ljubljenje je pogodak. Muškarci Ribe vole kad su on i partnerka na boku, spojenih tela, okrenuti jedno ka drugom.