fbpx

MUŠKE GREŠKE U KREVETU: Evo na šta bi trebalo posebno da obratite pažnju

U današnje vreme većina žena ne očekuje neka velika zalaganja od muškaraca kako bi dobili seks. Naprosto živimo u vremenu u kom su se izgubile čari zavđenja, romantike i svega onog što dOvodi do uzbuđenja pre samog čina seksa. Sve se svelo na jedno pitanje: "Hoćeš da mi daš ili ne?" Međutim, bez obzira koliko se dugo viđate sa nekom devojkom ne smete da dozvolite da vam seks bude rutinski.
Ako se pronađete u narednim opisima, možda je vreme da malo promislite o tome da li je vaša dama zadovoljna žena.

Hoćeš da se seksaš sa mnom?

Ovakvim pristupom odbićete svaku ženu. Dobar ljubavnik ne pravi takve greške već bez direktnog pitanja zna da dobije šta želi. Nežni pogled ili dodir puno će više prijati devojci i moguće je da ćete je osvojiti.

 
Sve je već poznato

Ako imate vezu ili devojku sa kojom se često viđate, ne smete da dozvolite da vam seks postane rutina. Svaki put se morate truditi da uvedete nešto novo, nešto što će je iznenaditi i probuditi maštovitost u njoj.

Pumpaj, pumpaj

Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osećanja dosadan. Ni jedna žena ne želi da se s njom ophodi kao da je lutka na napumpavanje. Vaša partnerka je živo biće koje zaslužuje trud i poštovanje. To ne znači da svaki seks mora da vam bude nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom nedeljno da priuštite sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova – ako to ne želite, naići će neko ko će to hteti i moći.

 
Romantika nije za mene

Svaka devojka voli da je njen muškarac barem nekad romantičan. Napišite joj pismo ili sms u kojem ćete izneti sve prljave stvari koje biste joj radili, a niste sigurni da bi i ona to želela. Možda dobijete potvrdu.

 
Svaki dan na istom kauču

Ako je vaša partnerka zapamtila svaku tačkicu s vašeg kauča i svaki zvuk federa, vreme je da malo promenite lokaciju. Priuštite sebi vruće trenutke pod tušem, u autu, na usamljenoj plaži, u šumi...

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.