18 GODINA ČUVANE: Iznenađenje za Anastasijin rođendan – poklon od pokojnog oca!

Ceca je odlučila da obraduje mezimicu komadom nakita koji je Arkan odabrao za nju kada se pevačica porodila pre 18 godina. Ona je od njegove smrti čuvala minđuše i zarekla se da će ih dati Anastasiji kada postane punoletna.

Slavljenica nam je i sama rekla da takve minđuše postoje, ali da ih još nije videla. Ona nam je priznala da bi joj to bio najlepši rođendanski poklon:

Ceca se i pre dve godine potrudila da sinu Veljku za 18. rođendan pokloni nešto očevo. Ona je tada nasledniku dala Arkanov zlatni "roleks", koji je on nosio već na proslavi. Mediji su spekulisali da Željkov sat vredi čak 120.000 evra, ali se Ražnatovići nisu oglašavali tim povodom

- Na znam šta mi je mama spremila za punoletstvo i ne trudim se da saznam jer volim iznenađenja. Znam da mi čuva minđuše koje je tata kupio baš za mene. Nadam se da će mi ih konačno dati za 18. rođendan - kaže Anastasija za Informer.

Skromna Cecina i Arkanova naslednica kaže da će joj taj poklon biti najvredniji:

- Jedva čekam da vidim te minđuše. To će mi biti najdragoceniji dar, čuvaću ih celog života.

Svi mediji bruje o Anastasijinom punoletstvu, ali ona još nije počela da se sprema za gala proslavu koju će 25. maja napraviti u beogradskom hotelu "Hajat". Kaže, o tome vode računa mama Ceca i tetka Lidija Ocokoljić:

- Nemam osećaj da će mi uskoro rođendan, ali moram da se aktiviram oko žurke. Mama i tetka sve završavaju. Na meni je da izaberem haljinu. Volela bih da nosim neku dugu, u princeza fazonu - otkriva Cecina ćerka.

Pred rođendane bogatih naslednika uglavnom se priča o velikim svotama novca koje dobiju od prijatelja slavnih roditelja. Anastasija poručuje da je degutantno pričati o novcu:

- Zaista je ružno pričati o ciframa u današnje vreme. Novac nije moj pokretač, već pažnja i ljubav. Ja sam veliki štediša, to sam povukla na tetku, tako da se ne razbacujem novcem.

Izvor: Informer

Pogledajte još