KRILI TRUDNOĆU: Nikolija i Relja će postati roditelji

Nikolija Jovanović i Relja Popović postaće roditelji za nekoliko meseci!

Ćerka Vesne Zmijanac je u petom mesecu trudnoće i oseća se dobro. Da je u blagoslovenom stanju pevačica je uspešno krila od prijatelja i javnosti. Čak ni mama Vesna, koja je trenutno na “Farmi”, ne zna da će postati baka!

Nikolija je, posle tačno godinu dana od prethodne trudnoće, ponovo uspela da zatrudni sa svojim dečkom Reljom Popovićem, a srećni par bebu će dobiti u oktobru, potvrdio izvor blizak pevačici.

“Nikolija je ponovo trudna, i sada je skoro u petom mesecu trudonoće. Žestoko je krila ovu informaciju, jer vam je opštepoznato šta se dogodilo prethodnog puta. Ona se veoma čuva i ne želi da iko još uvek zna da je u drugom stanju”, rekao je izvor i otkriva zbog čega je Nikolija do sada ćutala.

“Ni Relja ni ona nisu želeli da iko osim njih zna za trudnoću dok ne prođe treći mesec. Ona je prethodni put pobacila u trećem mesecu, a sve zbog stresa koji joj je uzrokovala javnost i raznorazna pisanja u medijima. Zbog toga ovoga puta nije htela da napravi istu grešku i strogo je vodila računa kome govori za trudnoću”, dodao je izvor i otkrio koliko je mlada pevačica vodila računa o svom zdravlju od kada je saznala da je trudna.

“Sve nastupe je otkazala i strogo vodi računa šta jede. Dosta se odmara i Relja je veoma pazi. Presrećni su, a Nikolija se malo šali na račun svoje kilaže. Inače ugojila se malo, ali to se jedva primećuje”, rekao je dobro obavešten izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.