DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ: Šta Lav danas ne sme da propusti, a Vodolija da iskulira

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Maštate o svetskom uspehu i tražićete potporu za svoje poslove. Mnogi prijatelji na koje se oslanjate neće vam pružiti podršku da bi vam olakšali vaše poslove. Možete računati na nekog Lava, Raka ili Vagu.U svakom slučaju postajete mnogo bliži ispunjenju svojih želja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Želite za započnete sopstveni biznis i možete imati uspeha u bilo kojoj aktivnosti koja podrazumeva kreativnost i trebalo bi da otvoreno pričate o svojim planovima u društvu nekog ko vas je oduvek podržavao.Procenjujte svoje postupke po svojim kriterijumima, ne po kriterijumima drugih.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Najverovatnije dobijate povoljne vesti od onih koji su obećali da će vam pomoći u nalaženju onog što je za vas najbolje. Cenite one koji ne diskutuju o vašem ličnom životu niti imaju tendenciju da vas ubede da promenie svoje odluke koje se tiču posla u inostranstvu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Cenite one koji vam ukazuju na vašu perspektivu kada je u pitanju vaša karijera. Materijalne stvari su vam od velikog značaja trenutno kao i finansijska sigurnost. Pomoći ćete jednom Biku, Devici ili Blizancima da donesu odluku u vezi sa njihovim poslom.Bićete spremni da uspotavite kontakt sa Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Teško se odlučujete da menjate svoja mišljenja, naročito pod uticajem Bika ili Device.Imate tendenciju da ništa ne vrednujete osim sopstvenog komfora i uživanja. Propuštate priliku da budete unapređeni na poslu i da napravite atmosferu u kojoj možete dobro da funkcionišete.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzitni Mesec preko Lava u napetom aspektu sa retrogradnim Merkurom i Suncem može doneti probleme u poslovnim odnosima sa nekim Bikom, Vodolijom ili Škorpijom. Ovo može biti naročito kreativno vreme za vaš posao i pokazujete svoju inventivnost u donošenju odluka. Veoma ste društveni, naročito kada se radi o strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaši ciljevi su lako dostupni i vi ćete se osloniti na dobre prijatelje i saradnike, naročito na Lava, Raka ili Vodoliju. Neko želi da vam pomogne da ostvarite svoje planove ali sve što ima neke veze sa inostranstvom izgleda prilično komplikovano. Osećaćete se prevarenim, ali nećete odustati od svojih planova.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Doneli ste odluku u vezi sa zajedničkim ulaganjem. Želite da vidite konkretne praktične rezultate. Volite da mislite na nove poslove. Vaš uspeh nije u vašim originalnim idejama, već usled upornosti da postignete svoj cilj. Tranzitno Sunce i Mesec ne pomažu vam da budete prijateljski nastrojeni, već iritantni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Potrebu da budete dominantni svojim mentalnim sposobnostima je lako ispuniti, ali nedostaje vam sposonost da se koncentrišete i odradite posao do kraja. Možda imate umetničke ili muzičke sposobnosti ili možda sklonost ka sportu i to je razlog zbog koga ste tako popularni u javnosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Vaš um je aktivan, na oprezu ste, radoznali i svestrani ali ste ipak prilično konfuzni. Trebalo bi da fizički vežbate da biste se oslobodili tenzije. Fokusirajte se na vaš najvažniji cilj. Nemojte dozvoliti nikom da utiče na vaše donošenje odluka u vezi sa novim poslom sa stranim firmama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Poslovni ste ali vaši kvaliteti ne mogu da dođu do izražaja pod sadašnjim okolnostima. Imate potrebu za novim prilikama za zaradu novca ili ćete razmišljati o promeni posla. Previše se držite svojih ideja i planova koji vam ne donose uspeh. Stalo vam je do priznanja u javnosti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Živite u svetu snova i realnost je za vas postala marginalna i to vas može učiniti konfuznim i bespomoćnim. Teško je poverovati u svačije obećanje. Trebalo bi da se okrenete ka unutrašnjem životu i stvarnim motivima vaših ambicija.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još