NEMOJTE BITI LAKA ROBA: Kada je pravo vreme za prvi seks

Večito pitanje na koje nijedna devojka nema pravi odgovor: "Kada je pravo vreme da imate prvi seks?"

Upoznali ste se, otišli na piće, onda je pao prvi poljubac i šta sada? Za sve devojke koje nemaju odgovor na ovo pitanje, neka se posvete narednim pasusima.

Kada stupate u partnerski odnos morate biti obazrive i morate znati šta koji muškarac želi od vas. Neki će u startu želeti vezu, neki se vremenom zaljube, neki će vas direktno pitati da spavate sa njim, a neki će da glume da žele vezu dok ne dobiju seks. Ovi iz poslednje grupe su najopasniji.

Ipak nikada ne možete znati da li ćete vašem muškarcu biti samo "devojka za jednu noć" ili na duge staze, ali ako ste svesne toga šta vi želite od partnera onda se potrudite da to i dobijete. Ukoliko ste spremne da ga testirate seksom na prvu loptu, to i neće biti toliko loše jer ćete na taj način saznati da li vam partner odgovara u krevetu.

Međutim, ako ne želte da ga testirate obatite pažnju na sledeće situacije:

Insistiranje

Ako vaš partner insistira na seksu i svaki trenutak koristi da vas nagovara, ne bi trebalo da popustite. Takvo ponašanje govori o tome da želi da ima seks sa vama nakon čega vam se više neće javiti.

Njegov stan

Njegov stan? Totalno pogrešan korak. Ako konstantno insistira na mestima poput njegovog stana, putovanja gde ste sami, njegovih kola... nemojte pristajati već vi predlažite mesta u krugu prijatelja, ljudi gde nećete biti sami. Ako izbegava takva druženja treba da vam bude jasno da od vas želi samo seks.

Laka roba-loš glas? Zavisi!

Pojedine osobe, češće su to žene, odlažu intimne situacije da ne bile "laka roba". Ima u tome logike, ali ako su izabrale pogrešnog partnera "loš glas" im ne gine bez obzira na sve. Muškarac koji "prepričava" u isto vreme i preuveličava. Kako da ga prepoznate? Pa, verovatno će i vama, već na prvom sastanku, opisati neku svoju ludu noć.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.