ŽELITE VIŠE NOVCA? Oprobajte se u svetskoj berzi

Da biste zaradili na svetskoj berzi nije neophodno da radite 8 sati dnevno, već da pravilno izaberete čime želite da trgujete (akcijama, zlatom, naftom, valutama...), da se pridržavate nekoliko osnovnih pravila trgovanja i ostavite emocije po strani. Zvuči jednostavno ali iznenadili biste se koliko ljudi nije u stanju da se pridržava ovih osnovnih principa trgovanja.

Vi mislite da možete? Testirajte sebe i svoje veštine trgovanja na svetskoj berzi bez rizika sa početnih 100.000€ virtuelnog novca i proverite koliko vi možete da zaradite.

Registrujte svoj besplatni nalog za trgovanje sa 100.000€ na linku ovde.

Svu podršku i pomoć, kao i osnovna pravila trgovanja dobijate besplatno.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.
Pogledajte još