Izraelska vojska pozvala na bojkot Bar Refaeli

JERUSALIM, 14. januara 2010. (Beta-AFP) - Izraelska vojska pokrenula je kampanju protiv Bar Refaeli, pozivom na bojkot svih proizvoda koje ona reklamira, pošto najpoznatija izraelska manekenja nije odlužila vojni rok, obavezan u toj zemlji, javili su lokalni mediji.

"Ja ne mogu da se borim protiv Bar Refaeli, ali vi to možete", kazao je direktor službe za ljudske resurse u izraelskoj vojsci, general Avi Zamir, u obraćanju studentima u Herzliji nedaleko od Tel Aviva, prenosi dnevnik Jediot aharonot. Zamir je pozvao na bojkot proizvoda koje reklamira 24-godišnja manekenka, najpoznatija kao model za linije odeće i donjeg veša.

Mlada manekenka kritikovana je ove sedmice zbog zahteva da dobije status stranog rezidenta kako bi plaćala manji porez u Izraelu. Bar Refaeli, koja je u vezi sa Leonardom DiKapriom, već se sukobila sa vojskom kada je odbila da služi dvogodišnji vojni rok. Maneneka se udala neposredno pred dobijanje vojnog poziva, zbog čega je dobila odlaganje služenja vojnog roka. Potom se vrlo brzo razvela, zbog čega je optužena za sklapanje braka radi izbegavanja vojske.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.