SEKS BOGINJA: 6 igara koje će ga ostaviti na kolenima

1. Stavite povez preko očiju
Svežite jedno drugome poveze oko očiju i tako lišeni vida međusobno se skinite. Vrhovima prstiju ili koristeći pero lagano se dodirujte istražujući telo jedno drugome što će vam pružiti neverovatan osećaj.

2. Obucite se seksi
Preko dana možda ne nosite seksi veš, ali zato vikend začinite izazovnim donjim rubljem ili obucite seksi komad koji otkriva malo kože i mami partnera. Ako ste posebno ambiciozni prerušite se u francusku sobaricu, zečicu ili super junakinju. Budite još odvažniji i počastite partnera spontanim striptizom.

3. Iznenadite ga masažom tamo dole
Odvažite se i probajte jednu neočekivanu, pa čak i riskantnu igricu - masažu partnerovog anusa. Na vrh prsta i na anus stavite malo lubrikanta, a prstom lagano kružite unutar anusa. Savijte prst prema gore i lagano pritisnite. Ovim potezom svog muškarca izbezumićete.

4. Dirajte svoje telo
Senzualno se milujte njegovim penisom između grudi i po drugim delovima svog tela, uzmite njegov prst i dodirnite njime svoju bradavicu. Zadirkujte ga nudeći mu deliće onoga što sledi.

5. Budite šefica
Recite partneru da legne i zavežite mu ruke. "Napalite" ga lagano mu grickajući uho pa pređite na ključnu kost, bradavicu i pupak, a zatim se vratite gore i grickajte mu usne. Pitajte ga da li mu se sviđa to što mu radite, a on će vas bez sumnje moliti za još. Predajte mu se potpuno.

6. Sve je dozvoljeno - osim ruku
Recite partneru da može da vam radi šta god želi, ali ne koristeći ruke. Tako ćete testirati njegovu kreativnost i iznenaditi se šta sve muški um može smisliti da vas uzbudi bez da vas dira rukama. Pripremite se na uzdahe.

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.