DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN: Blizanci čekaju bolje dane, Ribe čuvajte se!

OVAN

Posao

Trenutno ste pod izgovorom da nećete da se bavite nebitnim stvarima u svom životu. Po sredi je ovde povređen ego, koji vam pravi mnogo lošu energiju. Prevaziđite ove probleme u hodu, jer vi ste bolji nego što se prikazujete trenutno.

Zdravlje

Pazite se stresnih situacija.

BIK

Posao

Ponekad vam se čini da vam energija protiče bez većeg smisla i na jedan nepošten način. Smatrate da radite posao ispod svog nivoa i to vam teško pada, jer ste po prirodi buntovni.

Zdravlje

Predeo oko grla može biti problematičan.

BLIZANCI

Posao

Borba koju ste imali nije bila ni malo laka ali vi ste, neko ko je u stanju da sačeka svojih pet minuta i naglo donese važnu odluku. To može upravo danas da se desi. Pokušavate da sumirate dobre utiske.

Zdravlje

Problem sa disajnim organima.

RAK

Posao

Koliko ste spremni da potrošite toliko ćete u sledećem momentu imati veći motiv da zaradite mnogo više novca. Što se tiče priliva možete da odahnete. Imate solidnu finansijsku situaciju ovaj put.

Zdravlje

Može na kratko da se pogorša.

LAV

Posao

Ukoliko pripadate trećoj dekadi znaka Lava, imaćete u suštini, još ponešto da zavržite i nećete rastezati sa tom svojom odlukom. Poslušaćete savet starijih kolega koji su imali slične probleme.

Zdravlje

Nemate veće tgobe.

DEVICA

Posao

Ukoliko ste student imaćete dosta prijatno iznenađenje, koje vam donosi planeta Uran u vašem polju studija. Možete brzo rešiti problem koji imate kada su u pitanju teški ispiti.

Zdravlje

Pazite na izbor hrane koju jedete.

VAGA

Posao

Ukoliko vam se pruži šansa za nešto više niko vam neće osporavati ideje, koje vam se pružaju na nesvakidašnji način. Finansijski ne stojite loše još uvek možete da sastavite, kraj sa krajem.

Zdravlje

Osećate se pomalo rastrzano.

ŠKORPIJA

Posao

Vaša ratoborna priroda ne može da se prepozna već sa početka dana. Imate dovoljno dobar stav i to imponuje ljudima u vašem okruženju ovaj put. Ostaćete dovoljno odlučni za nove korake u svom poslovnom segmentu.

Zdravlje

Povremeno se odmarajte.

STRELAC

Posao

Uveliko razmišljate o privatnom biznisu. Ne želite da trpite autoritet i šefove, koji vam nosu ni do kolena. Imate svoj stav i ne želite više da se osećate kao gubitnik.

Zdravlje

Nedostatak kalcijuma.

JARAC

Posao

Kod vas se uviđa mnogo borbe, kada je novac u pitanju. Ne želite ništa da prepuštate slučaju, ali ste jaki u svom stavu da treba da uspete. Izdržaćete mnogo toga na putu kojim ste krenuli.

Zdravlje

Povedite računa o svojoj fizičkoj aktivnosti.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko se bavite trgovinom ili posedujete samostalnu trgovinsku radnju, možete da odahnete, jer će vam se transakcije isplatiti kroz vreme koje dolazi. Budite pažljivi u pregovorima sa osobama koje se tek pojavljuju u vašem poslovnom segmentu.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

RIBE

Posao

Oni koji su stidljivi po prirodi mogu, izuzetno loše da prođu kroz ovaj naredni period. Od vas se traži da javno iskažete svoje mišljenje. Budite dovoljno u fokusu koji vam se nudi ovaj put.

Zdravlje

Povedite računa o reproduktivnim organima.


Izvor: Luftika.rs