HRVATI NAPALI SVOG FUDBALERA: Rakitiću, ubićemo te, je*ali te Srbi!

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić jedva je spasao svoju porodicu linča nakon što je grupa huligana kamenicama zasula vilu u kojoj su se odmarali.

Vandali koji sebe nazivaju navijačima reprezentacije Hrvatske mučki su tokom noći napali Rakitića, koji je odseo u jednoj vili na ostrvu Ugljan, u blizini Zadra.

Njegova supruga Rakel i dve ćerkice, trogodišnja Altea i dvomesečna Adara, preživele su traumu. Rakitić je s porodicom odmah napustio ostrvo, a obezbeđenje ih je čamcem prevezlo na kopno.

Upravo je Rakel zbog stresa i šoka koji je doživela, a najviše zbog male dece insistirala na tome da napuste ostrvo, ali i Hrvatsku, te da se hitno vrate u Španiju.

Na vili su razbijena stakla i vrata, a prema izveštaju policije, u incidentu je učestvovalo šest osoba i za njima se intenzivno traga.

Hrvatski mediji ne navode šta je razlog napada. Poznato je da Rakitiću, koji je rođen u Švajcarskoj, u Hrvatskoj zameraju da nije dovoljno dobar Hrvat. Negativni komentari su često upućeni na njegovo prijateljstvo s nekadašnjim saigračem Srbinom Mladenom Krstajićem.

Inače, nedavno je as "Barselone" Ivan Rakitić "Radniku" iz Bijeljine, koji vodi baš Krstajić, poklonio i semafor, što je takođe naišlo na otrovne komentare u hrvatskoj javnosti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još