POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Dragana Mirković na naslovnici čuvenog časopisa

Slavna pevačica, koja godinama živi u Beču, slikala se prošle nedelje u centru austrijske prestonice za časopis, poziravši ispred belog luksuznog automobila. Posle svetskih zvezda Orlanda Bluma, Kristijana Ronalda i Karoline Kurkove, na stranicama magazina koji se bavi modom, stilom života i automobilima, naći će se i srpska folkerka.

Kada su me pozvali iz “Dreks momenta”, rekli su mi da sam im zanimljiva iz više razloga. Pored toga što se bavim muzikom, imam svoju televiziju i dvorac. Drago mi je što ću biti na naslovnoj strani ovog časopisa – kaže za “Novosti” Dragana Mirković, koja trenutno uživa s porodicom na moru.

Pevačica se pre nekoliko dana slikala za naslovnu stranu poznatog modnog magazina iz Austrije. Ovo je prvi put da se naša javna ličnost slikala za jedan svetski magazin i da pozira pred objektivom poznatog modnog fotografa!

Internacionalna stranica koja se bavi modom, FashionAroundTheWorld, na Fejsbuku je objavila tekst i fotografije sa šutinga Dragane Mirković za prestižni magazin “Drehmoment”.

Saznali smo ko će krasiti naslovnu stranu prestižnog austrijskog magazina “Drehmoment”, koja se bavi modom, stilom života i automobilima, a mi vam predstavlјamo ekskluzivne fotografije sa snimanja. Nakon Orlanda Bluma, Kristijana Ronalda i supermodela Karoline Kurkove, urednici ovog štampanog izdanja na naslovnoj strani želeleli su jednu od najcenjenijih dama Austrije, najpoznatiju pevačicu na Balkanu, Draganu Mirković, o kojoj smo već pisali na našoj stranici.

Izvor: Telegraf; Novosti