GOSPODIN I GOSPOĐA ŠVAJNŠTAJGER: Bračni par "srušio" internet

Fotografije koje su najlepša svetska teniserka i kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke objavili na društvenim mrežama u jednom momentu bukvalno su "srušile" internet.

Srpska, nemačka, ali i svetska javnost željno su očekivale trenutak kada će "Bastijana", kako par od milošte zovu, na društvenim mrežama podeliti fotografije sa građanskog i crkvenog venčanja.

Nakon prve ceremonije sklapanja braka slike su izostale, ali su zato Ana i Švajni oduševili fanove fotografijama pred polazak u crkvu, te prizorom uslikanim nakon sklapanja istog.

Bastijan je neposredno pre venčanja postavio fotografiju u smokingu, koja je prikupila više od 330.000 lajkova na Instagramu, dok je fotografija koju je Ana postavila u glamuroznoj venčanici skupila više od 250.000 lajkova samo na Fejsbuku.

Fotografija "Mr & Mrs" koju je uz crveno srce na svom profilu na Fejsbuku podelila srpska teniserka ima više od 200.000 "lajkova", bezbroj komentara i 2000 deljenja na ovoj društvenoj mreži.

Fotografija istog "imena" nastala posle crkvenog venčanja koju je fudbaler "Mančestera" objavio na Instagramu takođe je izazvala oduševljenje i zaradila 365 hiljada sviđanja.

Mr. & Mrs. ❤️

A photo posted by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još