TU SU NAJSIGURNIJE: Gastoz 40.000 evra uplatio na kevin račun

Kako piše "Kurir Stars", nagrada od 40.000 evra, kao i nedeljni honorari iz najgledanije sezone Hepijevog rijalitija nisu uplaćeni na račun Jutjub zvezde, već na račun njegove mame Goce.

- Kada je Nenad potpisivao ugovor s Hepijem, nije imao otvoren račun ni u jednoj banci. Naravno, imao je dovoljno vremena da ode i da to završi, ali je on pitao producente da li bi novac mogao da mu bude uplaćen na račun njegove majke. Dobio je potvrdan odgovor - kaže izvor sa Hepija.

Prema njegovim informacijama, Marinković, za razliku od ostalih rijaliti igrača koji su profitirali učešćem u "Parovima", najbolje barata parama. Takođe, izvor tvrdi da se Gastoz na taj način osigurao, jer ne može ni cent da podigne s računa bez mamine dozvole.

- Pitajte Nenada, hvala - bio je komentar gospođe Marinković.

Ipak, Nenad je potvrdio ove informacije:

- Sve pare iz 'Parova', dakle celokupna nagrada iz treće sezone u iznosu od 40.000, kao i veliki deo iz nedavno završene četvrte sezone, uplaćena je na račun moje mame. Ne mogu da se žalim, za razliku od ostalih cimera iz vile. Hepi je ispao maksimalno korektan. Odlučio sam da mi sve pare budu na jednom mestu, tačnije kod moje Goce, i da to ne trošim. S tog računa ništa nisam podigao, zarađujem dovoljno sa strane i nema potrebe to da diram.

Izvor: Kurir Stars

Pogledajte još