Finale takmičenja Dvestadvojke

BEOGRAD, 21. januara 2010. (Beta) - Radio Beograd 202 najavio je u četvrtak da će sredinom februara organizovati superfinale takmičenja najboljih demo sastava "Demo masters 7", čiji će pobednik pod njegovim pokroviteljstvom snimiti svoj prvi samostalni CD.

"Ideja vodilja i želja Dvestadvojke i pokretača akcije, glavnog muzičkog urednika Vlade Jankovića Džeta, jeste podržavanje mladih muzičara i izgradnja i održavanje rok scene u Srbiji", saopštio je Radio Beograd 202.

Kako je najavljeno, 15 rok grupa izabranih u tri finala, naći u će se februarskom superfinalu "Demo mastersa 7" u Studiju 6 Radio Beograda. Pored CD-a za pobednički bend, Beograd 202 i PGP RTS objaviće kompilacijski CD, kao što je to bio slučaj sa prethodnih "Demo mastersa".

Drugo finalno veče "Demo masters 7", uz direktan prenos na Dvestadvojci biće održano uveče 23. januara u beogradskom klubu "Livingrum". Nastupaju bendovi "Glad", "Aniven", "U-ta-ta", "Destinejšn", "Koton pikers", "Dirti Doroti", "Rezister", "Strana 2", "Nekršteni", "Fataliti" i "Reprešn rilis".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.