POGLEDAJTE SPOT ZA PESMU "TROJE": Ekipa hit filma "Jesen Samuraja" uz Saru Jo i Marka Mandića obnavlja kultni hit iz osamdesetih!

'Dobili smo nebrojano mnogo pohvala za muziku koja prati radnju mladog Vladice (koga igra Petar Strugar) kroz njegovu obnovu 'samurajskog' načina života. Ono što je usledilo je samo reakcija i način da se našoj publici odužimo za ovoliko poverenje koje nam je ukazala.', rekao je producent filma, Marko Paljić.

Celokupna muzička podloga pomenute priče aludira na vremena koja su poslužila kao inspiracija za prvi srpski film o borilačkim veštinama. I filmska ekipa i gledaoci su donekle odrastali na kultnim holivudskim borilačkim ostvarenjima poput onih sa Van Damom, Silvesterom Staloneom, Stivenom Sigalom te je ta veza nadograđena prikladnim audio materijalom.

Pesmu iz spota kao i celokupnu muziku filma potpisuje Marko Kon: 'Odabrali smo 'Troje' jer je svojevremeno bila veliki hit, a i recimo da je jedna od malobrojnih koja govori o uličnom fajtu. Pesma opisuje ljubavni trougao između dva mladića i devojke, dok se radnja filma odvija takođe između njih troje, samo su tu uglovi trougla kod Vladice (Petar Strugar), Snežane (Hristina Popović) i njenog sina Vukašina (Petar Novićević). Sve je u duhu sint-popa kao i retro-modernog zvuka, pa tako i ova izuzetno prihvaćena obrada za koju smo dobili stvarno odlične kritike.'

Ekipa sastavljena od režisera spota - Lazara Bodrože, direktorke fotografije - Bojane Andrić, montažera i animatora – Vladimira Petrovića, uz mlade pevačke zvezde Saru Jovanović i Marka Mandića, kao i Marka Kona - donose vam ovaj novi vizuelni okvir za sada već obnovljeni hit - 'Troje'. Originalnu kompoziciju i tekst potpisuje Robert Funčić.

Kako zvuči i izgleda tema najgledanijeg domaćeg filma tekuće godine - #JesenSamuraja, pogledajte u videu ispod:


Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.