fbpx

OTKAZAO MOTOR AVIONA: Filip i Aleksandra jedva preživeli let

Kako piše “Alo!”, Aleksandra i Filip su iz Beograda za Nemačku poleteli u cik zore, a nešto kasnije prešli su u avion za Ameriku.

- Negde iznad Belgije, iz pilotske kabine stiglo je obaveštenje da je došlo do ozbiljnog kvara na motoru i da se postavlja pitanje hoće li avion morati da sleti na najbliži aerodrom, najverovatnije u Parizu. U prvom trenutku svi su bili smireni, ali kada su počele jake turbulencije, svi smo bili uplašeni da li ćemo živi uspeti da sletimo. Stjuardese su letele na sve strane, jedna je čak pala i raskrvarila nogu, dok je ostalo osbolje pokušavalo da smiri putnike. Sve je trajalo beskonačno dugo, kao da let nikada neće da se završi. Za razliku od Filipa, koji je bio pribran, Aleksandra je sve vreme paničila i preznojavala se. On je pokušavao da je smiri, dok su joj stjuardese donosile vodu. Iako su je svi uveravali da ne treba da se sekira, njoj su suze tekle niz lice. Nekoliko puta je povratila, što ju je još više uznemirilo, ali kada je pilot najavio sletanje uspela je da se sabere - kaže izvor koji se zatekao u istom avionu sa Prijovićevom.

- Pre svega moram da kažem da je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami. Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često putujem avionom na nastupe. Svi u u panici, osoblje smiruje ljude na sve strane, mala deca koja su počela da plaču. Sve to je trajalo skoro sat. U trenutku mi je cela porodica prošla kroz glavu i pomisao da li ću ih ponovo videti. Bila sam vrlo uplašena, ali Filip je bio uz mene i on je pokušavao da me smiri. Čim smo sleteli u Pariz, odmah mi je pao kamen sa srca jer sam znala da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala šta se desilo. Mama se u prvom trenutku uplašila. Bilo mi teško posle toga da ponovo sednem u avion za Majami - rekla je pevačica, koja nije želela da odgovori na pitanje da li je u drugom stanju.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.