PREBOLEO ANĐU: Bred u vezi sa poznatom glumicom?!

Naime, Pit je početkom nedelje prisustvovao premijeri novog filma "Allied" u Londonu, nakon čega je u društvu misteriozne plavuše posetio jedan popularni restoran u britanskoj prestonici. I upravo su fotografije slavnog glumca sa novom prijateljicom nastale u garaži pomenutog restorana, dok je obezbeđenje svim silama pokušavalo da osujeti nameru paparaca da priđu glumčevom "rendž roveru" i fotografišu lice misteriozne plavuše.

Sa druge strane, strani tabloidi već danima bruje o novoj vezi holivudskog zavodnika, a ako je verovati glumčevom telohranitelju Krisu Hercogu, koji je dao izjavu za "International Business Times", Pit je odavno preboleo Anđelinu i utehu je našao u drugoj glumici.

- Počeo je da se viđa sa jednom poznatom glumicom, ali ne mogu da vam kažem kojom, jer se radi se o mojoj ličnoj prijateljici. Rekla mi je da je njihova veza postala ozbiljna i da njih dvoje spavaju zajedno. Mogu jedino da kažem da je izuzetno popularna, baš kao što je i Anđelina - rekao je glumčev telohranitelj za magazin.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još