DOČEK NA NOVOM BEOGRADU: Nastupaju Vlado Georgiev, Inspektor Blaža, Niggor, S.A.R.S. i mnogi drugi!

- Nakon četiri godine obeležavanja novogodišnjih praznika koncertima i predstavama u Hali sportova, prvi put smo se odlučili da organizujemo doček Nove godine za veći broj ljudi. Novobeograđani, ali i svi zainteresovani Beograđani, imaće priliku da na platou u Bulevaru Zorana Đinđića uz koncerte dočekaju Novu 2017. godinu kao i da proslave reprizu. Očekujemo veliki broj ljudi, nadamo se dobrom provodu, a svi građani su dobrodošli – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić na konferenciji za štampu u prostorijama opštine.

Obeležavanje novogodišnjih praznika tradicionalno će početi podelom poklon paketića najmlađim Novobeograđanima 24. i 25. decembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Tom prilikom biće podeljeno 11.000 paketića koje smo pripremili za sve naše najmlađe sugrađane. Kao i svake godine, decu će dočekati Deda Mraz a praznična atmosfera biće zabeležena na fotografijama koje će mali Novobeograđani dobiti za uspomenu.

- Pripremu novogodišnjih aktivnosti organizovali smo u partnerstvu sa SuperKarticom i kompanijom Merkator-S, koja nam je pomogla u obezbeđivanju besplatnih paketića i učestvovala u brojnim aktivnostima u toku prazničnih dana kako za naše najmlađe, tako i za ostale Novobeograđane. Inače, novogodišnji praznici su uvod u dugoročniju saradnju sa kompanijom Merkator-S pre svega na polju humanitarnog rada i aktivnosti organizacije Budi Human – najavio je Aleksandar Šapić.

U Novu godinu okupljene građane će uvesti Vlado Georgiev, a pre njega će 31. decembra nastupiti bendovi Master Blaster, Inspektor Blaža i Kljunovi, dok će za žurku posle ponoći biti zadužen DJ Niggor.

Dan kasnije, za proslavu reprize na Novom Beogradu, nastupiće Grupa 3, bendovi S.A.R.S. i Beogradski sindikat, kao i DJ Vanja Bursać.

Očekujemo veliki broj, kako Novobeograđana tako i Beograđana, koji će uz dobar muzički program praćen spektakularnim vatrometom ući u Novu 2017. godinu.

Sada već tradicionalna manifestacija, novobeogradska “Ulica otvorenog srca”, biće održana 1. januara, takođe, na platou ispred Merkator Centra sa početkom u 10 časova. U želji da najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima poželimo srećan i uspešan početak Nove godine organizovali smo bogat muzičko-scenski i kulturni program u trajanju od četiri sata. Mališane će zabavljati mađioničari i mnogi drugi kostimirani animatori, koji će ih trikovima uvesti u svet magije. Tokom višečasovnog zabavnog programa na centralnoj bini “Ulice otvorenog srca” publici će se predstaviti dečje lutkarsko pozorište “Pinokio” sa predstavama, dečji horovi, kulturno-umetnička društva, dečji muzički bendovi i mnogi drugi umetnici. Kao i svake godine, biće postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera. Novobeogradska “Ulica otvorenog srca” tradicionalno je najposećenija manifestacija koju Novobeograđani, iz godine u godinu, sa radošću oplemenjuju.

Novogodišnji program opštine Novi Beograd

24. i 25. decembar:

- svečana podela besplatnih paketića mališanima Novog Beograda u Hali sportova “Ranko Žeravica”

31. decembar:

Doček Nove godine (satnica programa)

-21:00 – Master Blaster

-22:00 – Inspektor Blaža i Kljunovi

-23:30 – Vlado Georgiev

-01:30 – DJ Niggor

1. januar:

-novobeogradska “Ulica otvorenog srca” u Bulevaru Zorana Đinđića na platou ispred Merkator Centra sa početkom u 10 časova

1. januar:

Proslava reprize (satnica programa)

-21:00 – Grupa 3

-22:00 – S.A.R.S.

-23:30 – Beogradski sindikat

-01:30 – DJ Vanja Bursać

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.