Održani peti NetWorking Day – Poslovni susreti!

Pred više od stotinu zainteresovanih posetilaca govorili su preduzetnici, ali menadžeri iz uspešnih kompanija poput Telekoma Srbija i Societe Generale Banke i predstavnica Privredne Komore Srbije, Branislava Simanić , sekretar Sektora za preduzetništvo

ang63090_ang_8736

Borko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća Telekoma Srbija govorio je pred stotinak okupljenih učesnika događaja o tome kako “poslovanje u oblaku” odnosno MTS Cloud servisi mogu da olakšaju i unaprede poslovanje malih kompanija i preduzetnika i smanje troškove.

Borko Crnogorac, pozvao je sve učesnike događaja da posete novootvoreni Premium Biznis Centar u Beogradu, prvi u nizu od planiranih nekoliko u Srbiji, koji preduzetnicima i vlasnicima malih preduzeća omogućuje savetovanje i besplatno testiranje MTS servisa.

Posebno iznenađenje za sve prisutne bila je dodela tableta Lenovo Yoga3 10 wifi koji je on uručio mladom i persepktivnom web dizajneruStefanu Beriću

Branislava Simanićpozvala je sve aktuelne i buduće preduzetnike da se jave Komori i da se uključe u aktivnosti kojima Privredna Komora Srbije podržava domaće preduzetištvo i najavila nastavak podrške preduzetnicima u Srbiji i u narednim godinama.

Posetiocima su se obratili i preduzetniciSanja Đorđević, vlasnica lanca prodavnica sportske garderobe Velvet Sport iz Smedereva iVladimir Marinković, direktor uspešne porodične kompanije Sunce Marinković iz Kragujevca prenevši svoja iskustva u građenju uspešnih kompanija.

ang62963_ang_8598

Biljana Pešić, direktorka prodaje u sektoru za mali biznis Societe Generale banke i ukazala na probleme u komunikaciji na relaciji banka-preduzetnik i posavetovala sve poslovne korisnike bankarskih usluga da imaju “svog bankara” i sa njim razviju dugoročan odnos uzajamnog poverenja.

Nakon zvaničnog dela večeri, posetioci, kojih je bilo najviše iz Beograda, ali i iz drugih krajeva Srbije – Novog Sada, Svilajnca, Kragujevca, Nove Pazove, Ivanjice - su se upoznavali i družili, razmenjivali iskustva u poslu i prema njihovim reakcijama, iz petog Networking Day-a nastaće mnoge kvalitetne poslovne saradnje.

Pored Telekoma Srbija, koji je generalni pokrovitelj događaja, sponzori su i Wiener osiguranje Srbija, Societe Generale Banka, One Click Solutions, Afrodite Mode Collection.

Networking Day – Poslovni susreti je događaj koji okuplja preduzetnike i sve druge zainteresovane za poslovne teme, razmenu znanja, poslovnih iskustava, umrežavanje i inspiraciju za pokretanje vlastitog posla. Sledeći događaj u Beogradu očekuje se početkom naredne godine.

Pogledajte još