BOGOLJUB KARIĆ SLETEO U BEOGRAD: Ovacije i potpuni haos na aerodromu!

Očekivalo se da će biznismen na aerodrom "Nikola Tesla" stići oko 13 časova, ali let je kasnio zbog vremenskih neprilika, pa je u Beograd stigao nešto pre 14 časova.

Fotografijom iz aviona kada su krenuli iz Moskve pohvalio se Bogoljubov sin Bojan Karić na društvenim mrežama.

Na svom Fejsbuk profilu Bogoljub se uživo javio nakon sletanja.

Na aerodromu su ga dočekali članovi njegove porodice, prijatelji, građani i predstavnici medija.

- Presrećna sam što se moj muž posle toliko godina vraća u Srbiju. S nestrpljenjem očekujem da se pojavi. Ovo će biti najveće slavlje u našim životima - rekla je Bogoljubova supruga Milanka.

Kako saznajemo, Bogoljubova majka Danica (98) ispred aerodroma u automobilu čeka da njen sin sleti u Beograd. Danica se inače zamonašila u manastiru Pećka patrijaršija 2011. godine.

Na aerodromu se pojavio i predstavnik Srpske pravoslavne crkve. Pop je došao da bi blagoslovio Bogoljubov povratak u Srbiju.

Dočekaće ga po tradicionalnim srpskim običajima - uz slatko, vodu i pogaču, kao i sa srpskom zastavom.

Među građanima koji su došli da ga dočekaju na aerodromu bilo je i onih koji su odlučili da mu donesu prikladan poklon - glavice zelene salate.

Bogoljub u Srbiju dolazi kako bi prisustvovao svadbi ćerke Dane, koja će sutra, 31. decembra izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli Stoilkoviću.

Podsetimo, Specijalni sud u Beogradu ukinio je rešenje o pritvoru i naložio je povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istrage vođenje protiv njega.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još