MANEKEN IZ CECINOG SPOTA: Pored onakve kraljice, lako je biti princ!

Najveća muzička zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović juče je promovisala svoj prvi spot sa albuma “Autogram”, za pesmu “Nevinost”. Nakon pozitivnih komentara na račun inovativnih momenata u ekranizaciji ove numere, veliku pažnju medija i Cecinih fanova skrenuo je atraktivni maneken Aleksandar Petrović iz Niša.

- Cecinu muziku slušam odmalena i kada su sa mnom kontaktirali iz njenog tima, nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Moja porodica je bila u šoku i nisu mi verovali. Ipak, ponosni su na mene, jer je Ceca naša najveća muzička zvezda i drago im je što sam se pojavio baš u njenom spotu - otkriva Aleksandar za “Blic”.

Petrović ima dvadeset osam godina, diplomirani je menadžer i živi u Nišu. Kako kaže, nakon završenog fakulteta bavio se modelingom, ali je sada fokusiran da pronađe posao za koji se školovao. Aleksandar priznaje da mu imponuje što će dobiti etiketu “Cecinog manekena”.

- Ona je jedna prijatna i normalna osoba. Zaista sam se oduševio. Imala je samo lepe reči za mene, koje ću nositi zauvek u srcu. Zaista je prelepa žena i za nju kao da je stalo vreme - kaže Aleksandar i priznaje da mu uloga princa i te kako prija.

- Pored onakve kraljice, lako je biti princ. Ona je tako velika zvezda, a neverovatno je prijatna i pristupačna, što me je posebno oduševilo - kaže Aleksandar za “Blic”.

Za manje od dvadeset četiri sata Cecin spot, koji je sniman na Avali i na OMV benzinskoj stanici, na Jutjubu je pogledalo milion ljudi, a reakcije na ekranizaciju numere “Nevinost” su više nego pozitivne.

Folk diva je na pres konferenciji otkrila da je prezadovoljna spotom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.