SKANDAL: Da li je ovo istina o humanosti Dejvida Bekama?

Jednom prilikom, nakon što ga je ambasadorka UNICEF-a zamolila da ponudi najvišu svotu u humanitarnoj aukciji, fudbaler je odgovorio:

- Ovo me ljuti! Ne želim to da učinim i neću to da učinim sa mojim parama.

Drugi put obrušio se na direktora svoje firme jer je za put na Filipine, gde je trebalo da se sretne sa decom koja su porodicu ili dom izgubila u tajfunu, morao da potroši svoje pare. Bekam je od UNICEF-a tražio da mu plate oko 7.000 funti let prvom klasom, iako su mu sponzori obezbedili privatni let.

Za drugo putovanje u Kambodžu 2015. godine, UNICEF je platio Bekamu apartman u hotelu sa pet zvezdica, ali on je zahtevao da ga smeste u luksuzno privatno odmaralište.

- Ako UNICEF pristane da da isti novac koji su hteli da daju i za apartam u hotelu sa pet zvezdica, on će onoliko koliko fali da bi odseo tamo gde on želi - glasi jedan od brojnih mejlova koji su naišli na osudu, prenosi Jutarnji list. Šokantne mejlove o fudbaleru otkrila je mreža istraživačkih novinara na svojoj stranici "European Investigative Collaborations" i Der Spiegel, a objavljeni su u nekoliko uglednih evropskih medija.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.