HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR: Ovnovi ne ucenjujte partnera, Rakovi svako vidi ono što mu se dopada!

OVAN
Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

BIK
Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

BLIZANCI
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

RAK
Potrebni su Vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

LAV
Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, Vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rešenja koja nude Vaši saradnici. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

DEVICA
Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na Vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja. Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje »sporedna uloga«. Promenite tu poziciju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

VAGA
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti. Sugestija: Prijaće Vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

ŠKORPIJA
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspešno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

STRELAC
Ukoliko Vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o Vama šire neki »loši glasovi« i da Vas neko sputava. Delujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Sugestija: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

JARAC
Delujete vrlo zahtevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

VODOLIJA
Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima. Odredjena doza mističnosti, može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate. Sugestija: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

RIBE
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još