HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR: Vage, ne zavaravajte se pogrešnim informacijama; Strelčevi, očekuju vas romantični trenuci!

OVAN

Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovno-finansijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu.

Sugestija: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

BIK

Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa odredjenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje. Birate "velike reči" pred voljenom osobom kako biste ostavili odredjeni utisak. Počinjete da uviđate kako se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju.

Sugestija: Nemojte donositi neke ishitrene odluke, usporite svoj ubrzani ritam.

BLIZANCI

Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini.

Sugestija: Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

RAK

Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predvidjenom roku završite svoje redovne obaveze. Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo Vam da ulepšate svoje raspoloženje.

Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

LAV

Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA

Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji počinju da uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje.

Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA

Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju. U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih "lažnih obećanja", jer problemi se neće rešavati sami po sebi.

Sugestija: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

ŠKORPIJA

Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa Vaše strane.

Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC

U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok neko ne zatraži odredjenu uslugu ili pokornost sa Vaše strane. Međutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći na poseban način što će Vam imponovati.

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju negu.

JARAC

Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu.

Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

VODOLIJA

Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati.

Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije.

RIBE

Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu komfuziju sa okolinom i narušava Vaš psihološki mir koji imate. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret sa jednom bliskom osobom.

Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.