LAUŠEVIĆ U BEOGRADU: Žarko dolazi iz Amerike zbog snimanja serije

Kad dolazi u Beograd, povod uglavnom budu posao ili porodica, mada Žarko uvek iskoristi priliku da to vreme provede u krugu prijatelja i porodice svoje prve supruge Maje, sa kojom je u odličnim odnosima.

Poslednji put Žarko je dolazio u Beograd sa sadašnjom suprugom Anitom. Anita je ostala jer je imala nekih privatnih obaveza, a on je otišao nazad u Njujork - kaže izvor blizak Žarku Lauševiću, i dodaje:

- Žarko se vraća u Beograd sredinom marta, i to zbog dogovora oko uloge koju ima u seriji "Senke nad Balkanom" Dragana Bejlogrlića.

Laušević će, kao što je već najavljivano, tumačiti lik princa Đorđa Karađorđevića i iako su on i Bjela već neko vreme u razgovorima oko toga kada će se snimati njegove epizode, izgleda da je termin sada utanačen.

- Već neko vreme pričaju o tome kada i kako je najbolje da se to snimi, jer treba uklopiti i njegove obaveze, ali takođe i druge stvari vezano za seriju i raspored snimajućih dana. Bilo je manjih komplikacija, pa se sve malo odužilo, ali u martu se snimanje serije nastavlja i tada će i Žarko biti na setu. On je poslednji put u Beogradu bio pre mesec dana upravo zbog toga i tada je sve i dogovoreno i trebalo bi da je ovo konačno - kaže izvor i otkriva još neke detalje u vezi s ulogom.

- Žarko će tumačiti lik princa Đorđa u vreme kad je on već zatvoren, tako da neće imati partnerku, niti će biti nekih većih uloga koje će se preplitati sa njegovom. Sve epizode koje će on snimati su iz perioda zarobljeništva princa Đorđa - završava izvor.

Izvor: Blic

Pogledajte još