BALADA O MAJCI: Rasim Ljajić poklonio pesmu Bekuti

Rasim je vrlo emotivno emotivno opisao majku kao jaku ženu koja je stub porodice. Popularna pevačica ovu numeru premijerno je izvela u emsiji "Grand specijal" kod Saše Popovića, a kada je završila sa izvođenjem briznula je u plač. Saša Popović je prišao, zagrlio je i obrisao suze.

- Pesmu o mojoj majci moraš da otpevaš sa suzom u oku, Pesmu mi je napisao Rasim Ljajić - rekla je Ana kojoj je nakon izvođenja prišla koleginica Milica Todorović koja ju je snažno zagrlila i čestitala joj na kompoziciji.

Potpresednik Vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić otkrio je da je pesmu napisao za svoju pokojnu majku i da ju je napisao iz duše.

- Poslao sam Ani, koja je moj veliki prijatelj, da čuje pesmu. Mnogo joj se dopala i rekla da bi volela da je otpeva. Naravno, složio sam se jer znam da je Ana sjajna pevačica i da će je otpevati iz duše, iako sam nekako mislio da je pesma više za muški glas. Ana mi je pevala na svadbi kojoj je prisustvovala i moja majka. Mnogo ju je volela, pa mi je drago što ju je ona otpevala.

Izvor: Kurir

Pogledajte još