JELISAVETA ORAŠANIN OTVORENO O LJUBAVOM ŽIVOTU: Vuk i ja nismo zajedno od prošlog leta!

"Novopečeni par u vezi je već dva meseca, ona ga je bodrila na jednom meču u Rusiji...", pisali su mediji dodajući da je "verovatno bez ičijeg znanja prekinula obnovljenu romansu s glumcem Vukom Kostićem".

- Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog leta - rekla je Jelisaveta.

- Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo 'napravili glupost' kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos - rekla je Jelisaveta i nastavila:

- Mi smo pre svega prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda 'Ubice moga oca' i mi normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje s našim životima - rekla je glumica i dodala da "o ovom drugom", tačnije pitanju da li je tačno da je u vezi s Teodosićem, "ne bi pričala".

- Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da pričam o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametniji - rekla je glumica smejući se.

- Ti natpisi su izazvali toliko pažnje - rekla je ona, misleći na vest o Teodosiću i dodala da je "nepotrebno pričati o takvim stvarima".

- Ja sam pre svega glumica, umetnik i trebalo bi o tome pričati - zaključila je Jelisaveta.

Izvor: MONDO

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.