fbpx

Posluj digitalno, posluj uspešno! 9. NetWorking Day – Poslovni susreti 22. marta u Beogradu!

Sa nama će biti:

Lazar Bošković, vlasnik pr agencije Agitprop, Beograd, pr i marketing savetnik, scenarista Indexovog radio pozorišta, satiričar, pisac, kreativac i preduzetnik duže od 20 godina .
O Lazaru saznajte više nawww.lazarboskovic.com, i obavezno pročitajte njegove tri biografije – prvu, napisanu za prijatelje, drugu – za klijente i treću, kako Lazar, kaže, za neprijatelje.

Nađa Jokanović, suosnivač i direktorka marketing i prodaje popularnog online portala, Wannabe Magazine, višestruka preduzetnica i prava “lady” domaćeg preduzetništva . Pratite Nađu na njenom blogu Dnevnik jedne poslovne zenewww.nadjajokanovic.com

Srećko Šekeljić, ekspert za digitalni marketing i komunikacije Societe Generale banke sa prisutnima će podeliti primere dobre prakse o korišćenju digitalnog marketinga i onlajn komunikacija u pokretanju i vođenju biznisa. Ako se po jutru dan poznaje, onda i od Srećka kao i od prethopdnih predstavnika Societe Generale banke, možemo očekivati obilje korisnih informacija i vrlo zanimljivo učešće.

Petar Donić, suosnivač mlade agencije za digitalni marketing, Evoke, Beograd, koja je za svojih samo godinu dana postojanja postigla značajne reference i ozbiljne klijente.
Kako se može posati preduzetnik danas i koju vrstu energije i motivacije poseduju pripadnici “millennials” generacije, razgovaraćemo s Petrom. Pratimo mlade i učimo od njih!

Svim posetiocima savetujemo da pripreme pitanja za naše goste, uživaju u dobroj atmosferi, upoznaju što više prisutnih posetilaca.
Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali. Zato je važno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linkuhttp://www.networkingday.rs/prijava

Ulaznica je 1000 din uz standarno, jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online. Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone naših sponzora i partnera.

Nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe Generale banka.

Šta je to NetWorking Day?

Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Kome je namenjen?

Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

Kako izgleda sam događaj pogledajteovde

Više informacija nawww.networkingday.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.