fbpx

NAJBOLJI LJUBAVNIK NA SVETU: Maradonina ljubavnica otkriva pikanterije iz spavaće sobe!

Njegova bivša ljubavnica, Veronika Ojeda s kojom Maradona ima i sina Dijega Fernanda, progovorila je o seksualnom životu sa legendarnim Argentincem, sa kojim je bila osam godina u vezi.

"Dijego je bio najbolji ljubavnik kog sam imala, a on isto kaže za mene. Niko nije bolji od njega. Kada smo raskinuli, nisam imala seks dve godine", rekla je Ojeda i nastavila sa "vrućim" pričama:

"Najbolja noć u životu bila je sa Dijegom. Bili smo na Karibima na napuštenoj plaži do koje se može doći samo čamcem. On je bez sumnje ljubav mog života i to sam uvek govorila."

Zatim se Maradonina bivša ljubav pozabavila brojkama:

"U krevetu mu dajem 10 od 10. Što se tiče oralnog seksa, na tabeli do 10 on je osmica. Između nas je bila velika strast."

Dodala je i Ojeda detalje kojima je Maradona začinjavao stvari.

"Dijego mi je tražio da oblačim policijsku uniformu. Još uvek je imam, kao i ostale. Jednom smo na nekoj zabavi u Kolumbiji vodili ljubav u bazenu punom ljudi. Ne znam je li iko shvatio šta se događa."

Maradonina najstarija naslednica nije nimalo srećna zbog ovakvih izjava:

"Stvarno se stidim slušajući ovakve stvari. To je potpuno nepotrebno. To je najniže što čovek može pasti. Možda i nije rekla ništa loše o mom ocu, ali jednostavno je nepotrebno."

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.