KONAČNO: Na videlo izašla istina o vezi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića

Pre nekoliko meseci srpska glumica uslikana je na beogradskom aerodromu sa košarkašem Milošem Teodosićem koji je svoju dragu odveo za Rusiju, gde igra za košarkaški klub CSKA. Ona se nije oglašavala za domaće medije po pitanju veze sa Milošem, ali je u jednom od intervjua otkrila da je zaljubljena.

Posle samo mesec dana, osvanula je informacija da je Teodosić ostavio Jelisavetu, a da se ona pomirila sa Vukom Kostićem. Dve nedelje kasnije, ona je, kako se šuškalo započela vezu sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

Nakon što su krenule spekulacije da srpska glumica menja partnere kao čarape, ona je poludela. Pozvala je Teodosića i rekla mu da će uskoro morati da prizna da je sa njom u vezi, jer ne želi da se u medijima stvara loša slika o njoj.

- Miloš i Jelisaveta nikada nisu raskidali. Sve vreme su zajedno, međutim Miloš nikada nije želeo da govori o svom ljubavnom životu za medije, pa je upravo zbog toga ostavio prostora da se spekuliše o njegovoj vezi sa Jelisavetom. Ipak, kada je video da su njih dvoje i te kako aktuelni u srpskim medijima, rešio je da stavi tačku na spekulacije. Uskoro će svoju vezu sa glumicom i ozvaničiti, kako njoj ne bi stvarao dodatne probleme - otkriva izvor blizak Teodosiću za "Pulsonline.rs".

Izvor: Novosti/Pulsonline

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.