Dani prakse – prvi korak ka uspešnoj karijeri

Dane prakse će ove godine činiti četiri celine, a to su sajam kompanija, CV klinika, panel diskusija i takmičenje.

Sajam kompanija će se održati 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će studenti moći da se upoznaju sa vodećim kompanijama, koje će predstaviti svoje programe praksi i detaljnije govoriti o sticanju radnog iskustva. U okviru sajma predstaviće nam se kompanije iz različitih sfera poslovanja, a neke od njih su ComTrade, Eurobank, NetCast, Sitel, Nelt, Generali, Wiener Städtische, MSG Global, Nestle, McCann Erickson, FSD d.o.o., MK Group, Delta Holding, S&T, STADA IT Solutions, P&G...

U sklopu projekta studenti će imati priliku da posete i CV kliniku, gde će na licu mesta moći da se posavetuju sa stručnjacima iz oblasti ljudskih resursa i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a.

Panel diskusija na temu "Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri", održaće se 8. maja sa početkom u 18 časova gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad. Prijave za panel možete naći na LINKU.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija. U okviru takmičenja će učestvovati kompanije Sitel, NetCast i Nelt, a prijave su otvorene na sledećem LINKU.

Ponesite svoj CV 8. i 9. maja i iskoristi šansu da zakoračite ka uspehu!
Možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici.

Pogledajte još