PODSVEST UPOZORAVA: "Odabir" partnera u erotskom snu otkriva mnogo toga o vama

0

"Svako ko se pojavljuje u seks-snovima deo je vaše ličnosti. Ljudi sa kojima se u snu nađete u krevetu imaju osobinu koju i vi želite. Podsvest vas upozorava da razvijate tu osobinu. Snovi o seksu mogu da upućuju i na emotivne praznine", kaže britanski psiholog Jan Valas, autor knjige "Najčešćih 100 snova – snovi koje svi sanjamo i šta oni znače" koji je proučio više od 100.000 snova.

On napominje i da snovi o grupnom seksu nisu znak da je sanjač poludeo od prljave mašte – podsvest samo ukazuje da vam nedostaje oslonac partnera, porodice, kolega…

Seks sa bivšim

Naći se u požudi sa nekadašnjim izabranikom, ne znači da patite za njim, nego podsvest time poručuje da prekinete sa starim obrascima ponašanja da ne biste ponavljali greške iz bivše veze.

Seks sa šefom

San o seksu s autoritarnom figurom govori da postajete svesni vlastite moći, ali i da ste spremni preuzeti odgovornost za sve posledice svojih životnih izbora.

Prijatelj ili…?

Seks sa prijateljem nije upozorenje da ga gledate drugim očima. Postajete svesni da ćete morati da poradite na sebi da biste razvili talente koje on ili ona ima.

Seks u javnosti

Čeznete da vašu vezu, dugu ili kratku, odobre i prihvate drugi.

Isti pol

Ovakav san samo znači da postajete tolerantniji prema vrsti ponašanja koja vam se pre nije sviđala.

Izvor: Super žena

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.