Lexington bend sprema "Noć pod zvijezdama"!

Nakon što su pre dve godine održali spektakularan koncert pred više od 18 hiljada ljudi na stadionu FK Voždovac, članovi Lexington benda odlučili su da obraduju publiku u Beogradu i prirede im novi koncert za pamćenje, ovoga puta pod nazivom "Noć pod zvijezdama".

- Spremni smo za druženje sa publikom, na jednom od najlepših mesta za koncerte u Beogradu, na stadionu Tašmajdan. Imamo nove pesme, koje jedva čekamo da odsviramo uživo pred beogradskom publikom, a zajedno ćemo se podsetiti i naših najvećih hitova - kažu članovi benda.

"Donesi", "Dobro da nije neko veće zlo", "Kako je, tako je" "Dođi ove noći", "Potraži me", "Nema šanse", "Ja te srećom častim", "Sprava", samo su neke od pesama koje će publika moći da čuje na koncertu 17. juna.

Grupa Lexington sa radom je počela 2004. godine, a do sada su objavili 4 studijska albuma. Aktuelni album "Noć pod zvijezdama" predstavili su publici ove godine na Dan zaljubljenih. Nove pesme već su postali hitovi - obaraju sve rekorde slušanosti na televizijskim i radio stanicama širom regiona, a spotovi koji ih prate broje desetine miliona pregleda na YouTube-u. Sve ovo govori o to me da je Lexington bend prava regionalna muzička senzacija!

Karte za njihov koncert na Tašmajdanu 17. juna mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.