Transformersima sedam nominacija za Zlatne maline

LOS ANĐELES, 2. februara 2010. (Beta) - Filmovi "Transformersi: Osveta poraženog" i "Land of the Lost" dobili su po sedam nominacija za nagrade Zlatna malina, koje se dodeljuju najgorim ostvarenjima u protekloj godini.

Ta dva filma su, pored ostalih, nominovana u kategorijama najgori film i najgori glumci, gde su se "istakli" Megan Foks i Vil Ferel, prenose svetske agencije. Za nagradu za najgori film konkurišu i ljubavna priča "Sve o Stivu" sa Sandrom Bulok, akcioni film "Dži Aj Džo: Uspon kobre" i komedija "Matori džukci" sa Robinom Vilijamsom i Džonom Travoltom. "Transformersi" su dobili nominacije za najgori film, režiju, glumicu, scenario, žensku epizodnu ulogu, filmski par i nastavak/rimejk.

U kategoriji najgori film u protekloj deceniji nominovana su ostvarenja "Battlefield Earth" sa Džonom Travoltom, "Freddy Got Fingered" Toma Grina, "Gigli" sa Benom Aflekom i Dženifer Lopez, "I Know Who Killed Me" sa Lindsi Lohan i "Swept Away" Gaja Ričija sa Madonom. Aflek i Travolta nadmetaće se za titulu najgoreg glumca decenije, zajedno sa Edijem Marfijem, Majkom Majersom i Robom Šnajderom. U kategoriji najgora glumica decenije našle su se Lindsi Lohan, Dženifer Lopez, Madona, Maraja Keri i Paris Hilton. Imena dobitnika Zlatnih malina biće saopštena 6. marta.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.