KAO NIKAD PRE: Šest novih položaja za najbolji oralni seks u životu

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Za osvežavanje seksualnog života možete se poslužiti raznim trikovima, a jedan od omiljenih "na tapetu" je oralni seks.

Iako se mnogi odlučuju za klasične varijante u ležećem položaju, ili pak poznatu 69 pozu, postoji još odličnih položaja kojima možete za začinite akciju u krevetu.

Za žene

Ledi Godiva položaj

Dok partner treba da leži na leđima, vi ga zajašite tako da mu sednete na lice. Na taj način on može da obavlja sav posao, a vi da se prepustite uživanju. Ipak, pripazite da može da diše.

Kunilingus na leđima

Neka vaš partner legne na leđa, a zatim savije noge u kolenima. Odmah potom, vi lezite na njega, tako da su vam noge raširene prema njegovim ustima. Bitno je da mu se približite dovoljno kako bi mogao da vas zadovoljava, a da ne oseća bolove u vratu.

Srećan dogi

Imitirajući klasični dogi stajl, spustite se skroz na kolena, a trup postavite što niže, tako da vam zadnjica ostane u vazduhu. Partner će imati odličan pristup, i znaće tačno šta treba da radi.

Za muškarce

Duboko grlo

Lezite na leđa, dok vam glava visi sa ivice kreveta. U ovom položaju, partner je ispred vas, pa ga možete oralno zadovoljavati. Vodite računa da vam penis ne stavi preduboko, kako vam se ne bi javio refleks za povraćanjem.

Oralni seks za opuštanje

Dok vaš partner treba da legne na bok, okrenut prema vama, vi takođe lezite na bok pored njega, a glavu postavite među njegovim nogama.

Obrnuti opuštajući oralni seks

Ova poza u velikoj meri podseća na prethodnu. Ipak, sada ne ležite paralelno sa partnerom, već u drugom smeru.

Izvor: Super žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.