BOGAT LETNJI PROGRAM U TIVTU

Dugoočekivano leto konačno je stiglo a sa njim i omiljene teme kako i gde provesti svoj odmor. Predstavnici turističkih organizacija Crne Gore kažu da su spremno dočekali letnju sezonu uz raznovrstan program, brojne aktivnosti, manifestacije i koncerte.

Među najbrže rastućim opštinama izdvaja se Tivat u kome vas ovog leta, osim divnih plaža i čistog mora, očekuje niz događaja kojima možete upotpuniti svoj odmor.

Gabrijela Glavočić - direktorka Turističke organizacije Tivat

Direktorka Turističke organizacije Tivat, gospođa Gabrijela Glavočić, je tokom regionalne kampanje najavila niz manifestacija koje su ove godine pripremili za svoje posetioce. Među njima su Žućenica fest, gastronomska manifestacija posvećena biljci iz reda salata, od koje se priprema oko 300 jela, Ljeto dobrog ukusa, Fešta od rogača, Bokeška maslina, Sajam vina, Festival ulučnih performera i mnoge druge. Sve ove manifestacije biće obogaćene koncertima poznatih zvezda sa EX YU prostora: YU Grupe, Kaliopi, Vlatka Stefanovskog, Damira Urbana, Dragoljuba Đuričića, Sevdah Baby...

Za sve one koji više vole da uživaju u prirodi u ponudi su pešačke staze, mirne uvale, kao i prirodni rezevat Solila u kome je registrovano 114 zaštićenih vrsta ptica.

Ljubitelji kulturnih dešavanja će moći da uživaju u Festivalu mediteranskog teatra – Purgatorije, Centra za kulturu Tivat.

Kao poseban događaj ove godine najavljen je GUMBALL 3000, reli luksuznih automobila kojima upravljaju svetski poznate ličnosti. Reli ruta koja vodi od Rige do Mikonosa zaustaviće se u Tivtu 5. jula. Izložbu će činiti 150 super-automobila kao što su: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Jaguar, Porsche, Aston Martin, Rolls Royce...

- Već sada su skoro svi hotelski kapaciteti popunjeni, međutim, ove godine akcenat je stavljen na vrlo kvalitetan privatni smeštaj po izuzetno povoljnim cenama - istakla je Glavočić.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.