CECA DANAS PUNI 44 GODINE: Evo šta joj je ulepšalo dan!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi 44. rođendan, a najlepše čestitke je sasvim sigurno dobila od ćerke Anastasije i sina Veljka.
“Blistaj, blistaj zvezdo NAJVEĆA!
Srećan ti rodjendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je TVOJ dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka”, napisala je Anastasija pored videa koji je podelila na svom Instagramu.


“Srećan ti rodjendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imao velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je TVOJ dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoj sin najviše”, napisao je Veljko pored fotografije na kojoj grli mamu.

A post shared by Veljko Raznatovic (@vrsrb96) on


Obe čestitke odnele su brdo lajkova i komentara.

Srećan rođendan!

Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još