BORI SE KAO LAVICA: Ovako danas izgleda Isidora Bjelica!

Književnica se već neko vreme bori sa teškim oblikom kancera, ali za nekoga ko toliko voli život kao ona, borba se podrazumeva sama po sebi i predaje nema. Iako se spekulisalo da se zbog bolesti čak razvodi od svog supruga Nebojše, govorkanja je nisu slomila, te često sa fanovima na Instagramu nesebično podeli neke od svojih mudrosti.

- Celo naše biće želi život bez problema, ali ceo život je satkan od novih i novih problema. Razrešiš jedan, eto drugi, treći... Celo naše biće želi pravdu, ali pravde nema na ovom svetu, bar ne u obliku u kom je mi poimamo. Prihvatiti da zapravo ništa ne razumemo i da je naše ontološko rasuđivanje na jako niskom nivou je početak prihvatanja sveta sa problemima u kojem nema pravde, početak razrešenja najvećeg problema gde smo mi ovo i zašto nam se dešava ono što nam se dešava. Posadi cvet i uživaj u njemu. Niko od nas ne zna zapravo ništa ni o sebi ni cvetu, ni Bogu. Ali to nas ne sprečava da ga sadimo, mirišemo i blagodarimo na lepoti i dobroti, ljubavi koju nekad dotaknemo u svetu punom problema i nepravde - napisala je književnica uz jednu od svojih novih fotografija.

Ono što možemo po njima da zaključimo da se Isidora dosta promenila, a ono što joj mi želimo jeste da ozdravi i radi ono što najviše voli, da putuje i piše još puno, puno romana.

Autor. nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.