Sačuvao posao zahvaljujući internetu

SIDNEJ, 5. februara 2010. (Beta) - Australijski bankarski službenik koji je snimljen kako na poslu gleda erotske fotografije dok je njegov kolega davao intervju jednoj televiziji, neće biti otpušten, saopštili su njegovi poslodavci.

Berzanski broker Banke Makveri Dejvid Kili postao je internet senzacija kada je intervju televizije Čenel seven, tokom kojeg je slučajno snimljen kako gleda fotografije modela Mirande Ker, postavljen na sajt YouTube. Ubrzo je na internetu pokrenuta velika kampanja za njegov ostanak na poslu, a na njegovu stranu stala je i sama Miranda Ker, prenose svetske agencije.

Banka Makveri navodi da je istraga slučaja okončana i da će Kili zadržati posao. Banka nije navela da li će protiv Kilija preduzeti ikakve kaznene mere. Kilijev kolega Martin Lakos davao je u utorak izjavu o kamatnim stopama kada je Kili otvorio mejl sa fotografijama Mirande Kar. Potom se više puta okrenuo, delujući iznenađeno, što je podstaklo spekulacije da je bio žrtva neslane šale. Snimak je sajtu YouTube pogledan je 1,3 miliona puta, a Kili je dobio i veliku podršku i na Fejsbuku. Miranda Ker je model kompanije Viktorijas sikret i verenica junaka "Pirata sa Kariba" Orlanda Bluma.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.